Personlig Utveckling


En sak som jag försöker göra varje dag är att bli bättre. Både som företagare, ledare och affärsman men också som son, bror och medmänniska. Det handlar inte om att göra mycket, utan om att små steg varje dag i rätt riktning. Om du vill förändra hur ditt liv ser ut, förändra din dag.

Jag är otroligt fascinerad av personlig utveckling, på hur långt man kan ta sig på otroligt kort tid. Själv har jag varit med om en i mina ord helt flippad resa det senaste året och framförallt det senaste halvåret. Det gick ju bra för mig i skolan och jag hittade ju både jobb och lägenhet väldigt fort, men att gå ifrån sitt första jobb till att helt plötsligt bli egen företagare, projektledare och framförallt internetmarknadsförare har gjort så mycket för mig som person att jag helt plötsligt känner mig mycket äldre än 20 år.

På sex månader har jag lärt mig tillräckligt mycket om marknadsföring online för att ge råd och jobba på strategier med företagare, politiker, arbetsförmedlingen och stor-företag.

Här hittar du artiklar om vad jag lärt mig, vad jag lär mig och vad jag tycker är värt att andra lär sig. I princip allt jag skriver om är tips från personer som lyckats, tips som jag fått ta del av och som hjälpt mig komma dit jag är idag och som gett mig möjligheten att sätta styret mot en riktigt lysande framtid:

Artiklar om Personlig Utveckling

Hur man ska sätta mål, nå mål och bli framgångsrik (framgångsformeln som gav mig högsta betyg)

Få mer tid över genom att effektivisera din egen tid

Det finns bara en riktning – Framåt

Vad är din tid värd?

Relationsmarknadsföring – En av hemligheterna bakom MVG i allt

Hur du förändrar den ursprungliga tanken (a.k.a. hur du slutar sabotera för dig själv)

Think And Grow Rich – inkl gratis Ebook